Cursussen

Soul Reset Journey

Beleef deze transformatie reis naar jouw essentie!

Lilian en Nicolette brengen je in contact met de ongeziene wereld, laten je voelen hoe je daarmee jezelf terug kan vinden. We maken trance reizen om het pad van eenwording te kunnen ervaren, één met de ziel, de natuur èn de elementen. Je ontdekt talenten en krachten in jezelf die waren ondergesneeuwd. Je gaat weer bruisen! We weten het zeker, aan het einde van deze magische reis ben je een hele nieuwe, frisse, andere persoon. Meer je ware zelf dan ooit! Is dat wat je zoekt? Meld je dan nu aan!

Ga jouw unieke transformatieproces aan en je zult zien, dat het je leven een hele nieuwe wending geeft. We laten je opnieuw verbinden met je ziel, je ontdekt je diepere wezen en leert de wet van manifestatie toepassen om jouw eigen leven te kunnen scheppen naar het zielsplan waarvoor je geboren bent. Het is een unieke kans om mee te gaan met deze avontuurlijke zeilreis die we organiseren ter ere van het 12,5 jarig jubileum van Lilianders van 12-16 mei 2025! Een samenwerking tussen Lilian Gijsbers van Lilianders en Nicolette Koch, die al meer dan 10 jaar met Lilian samenwerkt en ook aan het mentorshipprogramma heeft deelgenomen. Wil je deze reis ervaren? Lees dan snel verder!

Pure verwondering

We bieden jou de kans om grote stappen in jouw transformatieproces te maken, met mooie trance reizen, zielswerk, maar ook ontspanning in de natuur en op het water. Ga je mee aan boord van een authentiek zeilschip om in een select gezelschap deze prachtige ervaring aan te gaan? 

Er is beperkt plek, er zijn slechts enkele hutten beschikbaar. Schrijf je daarom snel in.

We verblijven 5 dagen (4 nachten) aan boord met een verrassend programma. We laten ons, zoals je van me gewend bent, leiden door spirit om het avontuur helemaal passend te maken voor de groep. Door de elementen, water, aarde, vuur en lucht laten we ons meenemen de diepte in om daar de transformatie te laten plaatsvinden die jou als een rijker mens terug naar huis laat keren. Mijn gidsen hebben met uitgelegd, dat we mogen verbinden met de diamanten lichtfrequenties, waardoor we ons authentieke zelf beter kunnen integreren in ons aardse lichaam. 

Lilian Gijsbers en Nicolette Koch nemen je graag mee op deze zoektocht naar jouw innerlijke kracht en je ware Zelf!
Deze twee zielen werken in verbondenheid samen om jou heling te brengen, om inzichten te geven over jouw leven en je opnieuw te verbinden met jouw kern het het pad van jouw ziel. 

Een transformatieproces

Door middel van o.a. meditatie, tranceboodschappen en helende energieën uit de spirituele wereld ontekken we de innerlijke blokkades die jou belemmeren om werkelijk jezelf te kunnen zijn. We laten jou een transformatie doormaken naar een persoon die zelfverzekerd is en stappen kan zetten naar innerlijke rust, heling, groei en succes.

Het diepere contact met de ongeziene wereld, de manier waarop je beter naar je gevoel leert luisteren, de spirituele inzichten. Het zorgt ervoor, dat je in jouw leven een transformatie kan zien ontstaan. De Soul Journey opent nieuwe deuren, geeft jou inzichten die je vooruit helpen. Maar ook even zo goed, kom je in een proces waardoor je dichterbij jezelf kan komen.

De groep wordt altijd een verbindende groep, waarin jij veilig jouw verhaal kan delen en steun krijgt in wat er dan ook nodig is. Met gelijkgestemden bij elkaar, zal je merken, dat jouw zelfvertrouwen in je proces kan groeien. Samen staan we sterk in een liefdevolle verbinding.

Opmerkingen van cursisten:
"Bij Lilian kan je aan jezelf werken en dingen los laten. De laatste healing voelde als een enorme bevrijding."
"Ik wist niet dat ik dit in me had, wat fantastisch!"
"De liefdevolle energie van Jezus was duidelijk voelbaar in de ruimte. Sommigen zagen hem zelfs."
"Al dertig jaar volg ik spirituele cursussen, maar hier vond ik alle antwoorden! Dat doe je goed!"
"Altijd dacht ik dat ik het verleden een plekje had gegeven, maar ik ontdekte tijdens deze cursus dat ik me nog niet had losgebroken van het karma. Nu ik dat wel heb gedaan, voel ik me opgeruimd en vrij."
"Vanaf mijn 7de slikte in antidepressieva om angsten tegen te gaan, nu ben ik medicatievrij."
"Wat ik zocht zat al die tijd al in mij, maar ik wist niet hoe ik erbij kon komen."
"Thuis is alles anders, nu ik mijn man en zoon beter begrijp, voel ik me beter. Een scheiding is van de baan."

Wat kan je verwachten

De route is afhankelijk van het weer en start in Harlingen. Van daaruit varen we hoogstwaarschijnlijk naar Vlieland waar we ons in verbinding met de natuur helemaal laten meevoeren. Vlieland heeft prachtige uitgestrekte en brede stranden. Bij mooi weer gaan we natuurlijk een trance cirkel op het strand organiseren, met de voeten in het zand, en een rituele duik in het heerlijke water van de Noordzee. Breng je drum of andere instrumenten zeker mee!

Door de kleine groep en 2 begeleiders is er veel ruimte voor individuele processen. Daarnaast is er ook veel ruimte om met elkaar te oefenen en je talenten te delen. Je kan aan deze reis deelnemen zonder vooropleiding of ervaring met trance of mediumschap. Je mag altijd ook kiezen om te ervaren en ontvangen, zodat je in de energie heerlijk wordt meegenomen. Ben je echter meer ervaren en heb je al de trance cursus of cirkels bijgewoond, dan mag je natuurlijk zelf ook lekker meedoen in het veld. Zoals altijd is er ruimte voor elk persoon en spelen we in op de persoonlijke wensen.

Voel je bij het lezen van deze informatie, dat je naar deze Soul Journey wordt getrokken? Dan is dat hetgeen jouw intuïtie je wil vertellen. En wil je meer weten? Mail dan naar info@lilianders.nl en dan maken we een afspraak voor een telefonische bespreking van jouw wensen en vragen. Zo weet je zeker, dat je op de juiste plek bent.

Inschrijven Soul Reset Journey 2025

Reserveer vandaag nog jouw plek!

  • De prijs op basis van 2 of 4 personen per hut € 2.950,00 incl. 21% BTW.
  • De prijs voor een 1 persoonshut, helemaal prive, € 3.900,00. incl.21% BTW.
  • Vroegboekkorting bij boeking voor 1 november 2024 is € 350,=.
  • Data maandag tot en met vrijdag: 12 t/m 16 mei 2025.
  • Locatie van vertrek: Harlingen
  • Grootte van de groep is minimaal 8 en maximaal 20 personen
  • Een vooropleiding of ervaring is niet vereist
  • Betaling € 1.000,00 bij boeking en 4 weken voor vertrek de rest
  • Betaling in termijnen of contant is in overleg mogelijk
  • U dient zelf een reisverzekering en/of annuleringsverzekering af te sluiten
Inbegrepen zijn:

Begeleiding door Lilian en Nicolette
Ontbijt, lunch en diner
Overnachting in 2 of 4 persoonshut aan boord van een zeilschip
Thee, koffie, water en fris. (Er wordt geen alcohol geschonken.)
Professionele bemanning

Je komt op eigen gelegenheid naar Harlingen, waar de boot ligt. We vertrekken van daaruit en komen ook daar weer terug.

Zakelijke factuur
Ben je therapeut, heb je een eigen bedrijf of wil je deze reis maken om op werkvlak grote stappen te maken? We kunnen er een zakelijke factuur van maken. Ook is het mogelijk deze reis aan je werkgever voor te leggen, vaak willen zij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Desgewenst kunnen we ook een voorstel aan je werk doen waarmee we jou specifiek gaan ondersteunen. Denk aan management training, stressvermindering, communicatie verbetering, leiderschapsontwikkeling, maar ook diepgaande inzichten in bijvoorbeeld zorg gerelateerde functies.

LET OP: vroegboekkorting geldig tot en met 1 november 2024. De prijs is dan dus € 2.600,00 incl. BTW. voor de meerpersoonshut en € 3.550,00 voor de eenpersoonshut. 
Voor 1 maart laten we weten of de reis definitief doorgaat.